Explore America with Maaike & Koos travel blog


Toen we wakker werden in Flagstaff was het de bedoeling door te rijden naar Phoenix, maar pap zag in de krant dat je in Prescott kajakken kon huren, dat bleek een mooie tweede kans te zijn.

Ik heb natuurlijk weer geslapen in de auto, want die zon op je, en al dat gehobbel, wiegt je behoorlijk in slaap hahaha. Er is volgens mij nog geen dag geweest dat ik de hele tijd wakker ben geweest.

In Prescott is het super gezellig, het is wel fijn weer eens in een wat grotere stad te zijn in plaats van allemaal die kleine dorpjes. Bij het visitor center werden we voorgesteld om naar Lynx Lake te gaan, en anders naar Watson Lake. Maar wat bleek, bij allebei werd er alleen verhuurd in het weekend, ze zijn hier dus niet echt op toeristen gesteld, het is nota bene HOOGSEIZOEN. maarja, er was een best western, dus we hebben ons gesetteld en morgen gaan we lekker gezellig door Prescott hobbelen, wat musea bezoeken en dan zien we wel weer verder, hebben nog dagen genoeg tot we naar LA gaan.

Toevallig lag er naast het motel een Plaza Bonita, mexicaans restaurant wat we in Tusayan ook al bezocht hadden, het is een familie met inmiddels 8 restaurants. Natuurlijk weer heerlijk gegeten, alleen een beetje een gek ijsje, fried ice cream. dat is dus een bol vanille ijs, dat gepaneerd is en dan terug de diepvries in, niet zo lekker :(

Daarna in het motel de in Las Vegas gekochte kaarten ingeluid met al de hele avond Family Guy op de achtergrond,

nou pap heeft wat gevonden hoor, hij kende het nog niet maar lacht zich er kapot om hahaha.

Ik ga me klaarmaken voor bed en dan lekker dromen, want dat doe ik sinds we in Amerika zijn ook al elke nacht, hoe strange....

xoxoAdvertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |