Explore America with Maaike & Koos travel blog

geloof me op de foto valt het nog mee, t is veel...

eerste foto gemaakt in de winkel

daddy

self made pasta


Eerste dagje San Francisco zit erop, het is inmiddels de volgende morgen en we gaan zo de auto ophalen.

Gister zelf pasta gemaakt in ons keukentje en brood gehaald voor dadelijk, even wat cheaps want dat konden we wel gebruiken na de grote aankopen vandaag.

Ik heb namelijk een nikon cameraatje gekocht, daar hoort een verhaaltje bij, het zijn hier namelijk echt van die handelaren die de digitale camera's verkopen, dus ik vond het niet pluis. dus toen ik zei dat ik nog even verder wilde kijken kwam er opeens een heel verhaal en een gratis geheugenkaartje bij, na lang kletsen heb ik hem toch genomen. Later spijt, want ik geloof dat als ik nog een paar keer gezegd dat dat ik weg zou gaan ik nog wel wat van de prijs af kon halen, maar helaas.

Bij het afrekenen werd paps olympus gespot en er werden wat lenzen bij gehaald om hem iets aan te smeren.

Die gaan we dus vandaag maares uitproberen :)

Met de cable car (gek trammetje dat alleen hier in gebruik is en nergens anders in de wereld) zijn we naar de binnenstad van San Francisco gegaan, allemaal leuk en aardig, beetje rond gewandeld maar erg toeristisch was het niet dus ook niet echt spectaculair. We besloten om terug te gaan, eerst wat gelopen, soms even stil gestaan bij een halte maar alle karretjes die voorbij kwamen waren vol... lopen... wachten... lopen... wachten........ uiteindelijk dus wel een paar uur gelopen! berg op berg af, ellende!

Eenmaal bijna bij het motel kwam ik erachter dat ik toch wel heel erg verkleurd was, en niet bruin, maar suuuuuuper rood! Dus heb maar even aloe vera gekocht. Het was zelfs zo erg dat ik vanacht wakker ben geworden van de pijn en me opnieuw in moest smeren :( maar gelukkig zie ik nog geen zon dus kan ik vandaag nog even bijkomen.

Spreek jullie weer als we in Lake Tahoe zijn!Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |