René og Kasper goes Down Under! travel blog


Efter et par dage med lidt shopping, er det næste på programmet nu tilbage turen til Singapore og dernæst Danmark, og lidt mere rolige omstændigheder. Hvor vi glæder os en smule til at der er fodgængerovergange og respekterede lyskryds, og at man ikke bare skal krydse veje med et utal af scootere, og hvor den bedste måde at gøre det på ikke bare er at lukke øjnene og gå, og håbe man ikke bliver ramt. Dette er heldigvis ikke sket endnu, selvom vi efter første dag var sikker på at vi nok næppe kunne undgå at blive kørt ned en gang eller to.

Det er dog ikke kun det økonomiske aspekt der gør at restaurant besøg hernede er anderledes end derhjemme. Da vi var ude at spise den anden aften, fik vi lidt overraskende anvist vores eget lille lokale at spise i, hvor man pænt skulle tage fodtøjet af, og hvor vi næsten havde vores egen tjener. Renés mad blev slutteligt tilberedt ved vores bord, og tilmed også serveret af tjeneren. Dette var nu egentligt en ganske sjov oplevelse, og maden smagte også ganske glimrende, udover at Kaspers mad var ekstremt stærk, og medførte en næsten følelsesløs overlæbe. Og nårh ja, derudover spiser man jo med pinde!!

En anden lille sjov beretning fra vores sidste dage i Hanoi, er vedrørende vejret. De første 13 dage har vi levet her i voldsom varme og luftfugtighed, mens vi kun fik lidt regn oppe i Sapa’s bjerge. Forleden dag, fik vi dog også regn her i Hanoi. Og det var måske nok noget af det voldsomste, hvis ikke det voldsomste, regn vi nogensinde har oplevet. Det stod rent faktisk ned i så ekstreme mængder, at taget på vores hostel fik gevaldige problemer med at holde det ude. Og vi boede på øverste etage, og så kan de fleste nok selv regne ud hvad der skete .. For de der ikke har fantasi til det; loftet på vores værelser begyndte pludselig at lække adskillige steder, og inden der var gået mange minutter var gulvet dækket af vand! Personaler fik dog hurtigt gjort et andet værelse klart til os, og så var det ellers bare derned med tingene, inden der gik et større hul i taget. Heldigvis stoppede regnen ikke lang tid efter, og skaderne forblev vidt overskuelige.

Det bliver også den sidste vietnamesiske beretning fra os, ovenpå 14 vildt forskellige, betagende, og gode dage her i landet. Om 5 timer letter vores fly således mod Singapore, hvorfra vi på mandag starter hjemrejsen til kolde kedelige Danmark!Advertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |