Ronald & Laurien's Asia trip! travel blog

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Na een reis van bijna 24 uur komen we heel erg gaar aan in Londen. En meteen is alles anders dan in Azie, het weer, de mensen en vooral het tempo! We zijn heel erg langzaam geworden de afgelopen zeven maanden..

Roald stuift vooruit, het tempo is voor ons echt niet bij te houden! Die avond eten we 'fish and chips', lekker!

De drie dagen dat we in Londen zijn is het heel gezellig en laat Roald een leuk stuk van Londen zien. We picknicken in het Regent park, (waar je ziet dat de parken in Londen anders gebruikt worden dan bij ons, er zijn veel mensen in het park om te wandelen, te lunchen, uit te rusten enz.) drinken heerlijke cocktails, beklimmen de St. Pauls, zitten in de tuin, eten een echt Engels ontbijt (veel en lekker, met witte bonen in tomatensaus!), bezoeken het 'British museum' en hebben lol met elkaar!

Dan is het toch echt tijd om naar huis te gaan, we zijn best zenuwachtig om na zo'n tijd weer terug te gaan, willen eigenlijk niet maar vinden het wel erg leuk familie en vrienden weer te zien! Roald zien we gelukkig snel weer en het volgende weekend Londen zal niet erg lang op zich laten wachten..

Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |