Margo's onderzoeksstage Korea travel blog

Sneeuw scheppen...

Deze straat hebben jullie eerder gezien, maar dan zonder sneeuw.

Echt wit...!

Op de campus

Uit eten met Denis, Eechang (collega van Denis)

en... Marga! :-)

 

Zonder sneeuw! :D

... mooi he!


Dag allemaal!

Afgelopen weekend uitgeweest in... Iteawon. Met Marc. Marc is een collega van Denis, vrijgezel, leuke jongen om te zien en als twee singles zijn we gezellig op stap geweest, gekletst, gepoolt en dronken geworden, hij vooral dan ;-)

Maar voor degenen die Miss Saigon kennen... hier zijn zulke verhalen nog realiteit. Russische modellen amper ouder dan 16/17 komen hier hun geluk beproeven, opgemaakte Koreaanse meisjes versieren een soldaat (die verzamen in Iteawon) en een hoop Brazialiaanse jongens. Apart om een keer mee te maken... Zo ingetogen als Korea, zo gemaakt Westers is de sfeer dus in Iteawon, met heel veel Westerse restaurantjes, opdringerige verkopers, kleren is Westerse maten...

De rest van het weekend heerlijk genoten van het mooie weer, lekker geslapen en DVD gekeken bij Marga en Denis, waar het voor mij even heerlijk genieten is van een wat meer gemoedelijkere sfeer. Zondag nog hard gelopen wat ik nu weer lekker twee keer in de week doe.

Nog een leuk nieuwtje, volgende week krijg ik bezoek uit Nederland, van paps! Ik heb lekker een weekje vrij genomen en samen met hem en Lu gaan we lekker op stap. Niks gepland, maar er is genoeg te doen om Seoul, lekker even ontspannen, genieten van het voorjaar, lekker eten en de spannnende dingen uit proberen die ik alleen nog niet heb aan gedurfd ;-)

Aanstaande zaterdag ga ik kijken bij een voorstelling van wat conservatorium die ik tegen het lijf ben gelopen. Ik hoorde ergens gerepeteer en heb de stoute schoenen aan getrokken en eindigde bij een repetitie van een paar zeer getalenteerde studenten die allemaal zang als 'major' hebben! Ik had toevallig mijn bladmuziek bij me, wat het ijs helemaal brak. Veel gelachen, op hun verzoek acteerde ik de zangcoach die de laatkomer op z'n nummer zetten. En ja hoor, heel nederig kwam er een bedeesd Koreaans meisje voor me buigen en sorry zeggen. Hehe, ik schrok daar wel van... Maar toen iedereen begon te lachen, ontspande ze ook.

Verder nog wat foto's!

Veel liefs,

MargoAdvertisement
OperationEyesight.com
Entry Rating:     Why ratings?
Please Rate:  
Thank you for voting!
Share |