Margo's onderzoeksstage Korea travel blog

Margo's onderzoeksstage Korea

Margo's onderzoeksstage Korea travel blog
Lieve lezer(es),

Fijn je te mogen begroeten op mijn weblog! Voor ruim een half jaar zal ik vertoeven in Zuid Korea. Ik ga daar onderzoek doen naar de werking van acupunctuur.

De afgelopen jaren hebben zijn ze zich gaan verdiepen in weefselstructuren tussen cellen, zogeheten Bonghan Ducts. Hier zijn o.a. stukjes DNA, energie-deeltjes en hormonen te vinden. Verder weten ze hier nog niet zoveel van af en hun bestaan is omstreden. Het wordt in verband gebracht met de werking van acupunctuur.

Ook kunnen ze bij mensen energie-deeltjes meten die het lichaam uitzendt. Deze energiedeeltjes worden gecreeerd door o.a. radicalen (schadelijke stoffen) in het lichaam. Hoe meer energie-deeltjes je uitzendt, hoe ongezonder dat dus waarschijnlijk is voor je lichaam. De hoeveelheid uitgezonden energie-deeltjes (fotonen) wordt beinvloed door bijvoorbeeld meditatie of een acupunctuurbehandeling.

Met dit onderzoek worden twee dromen van mij waar... ik ga terug naar Azie en ik kan mijn studie koppelen aan alternatieve geneeswijzen. Een spannende, verrijkende ervaring... waarvan ik graag het een en ander met je wil delen.

Ik lees graag jouw reactie en jouw verhalen via een berichtje of het gastenboek!

Liefs,

Margo
World-Europe map

Order: oldest at bottom ( reverse )

 
 
 
 
Onwerkelijke resultaten
 
 
 
 
Laatste blaadjes...
 
 
 
 
't Kabbelt voort...
 
 
 
 
Correspondentie adres
 
 
 
 
"Als een pop, zo mooi!"
 
 
 
 
Zingen
 
 
 
 
Week twee: ritme en rust
 
 
 
 
Foto's afscheidsfeestje
 
 
 
 
Een week 'eerste keren'
 
 
 
Moe maar voldaan
 
 
 
 
Afscheid
 
 
 
 
Vertrek nadert
 
 
 
De weblog
Share |


Advertisement
OperationEyesight.com